Alla jobb

Kvinnliga assistenter sökes utanför Falkenberg, för sommarjobb 80 %

Kontakt

Johanna Andersson
Arbetsledare
0706-352435

Ort

Falkenberg

Publicerad

2024-02-09

Sista ansökan

2024-03-09

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Vill du ha ett av världens VIKTIGASTE jobb?

Just nu söker jag tre kvinnliga assistenter som kan arbeta dagtid 08.00-21.00,alla dagar i veckan enligt ett rullande schema. Jag har dubbelassistans dygnet runt, vilket innebär att det alltid är två assistenter som arbetar samtidigt.

Jag är en kvinna, 50+. Jag bor tillsammans med min med man utanför Falkenberg. För det mesta lever jag världens bästa liv med en underbar familj och fantastiska vänner!

Jag är helt förlamad efter en olycka, vilket innebär att jag är beroende av personlig assistans med det mesta, som att flytta på mig, äta, gå på toaletten, laga god mat, klappa husdjuren och piffa mig inför ett av mina många offentliga tal eller framträdanden och allt däremellan.

Ett helt vanligt liv alltså, med lite extraordinära förutsättningar. Det är där du kommer in!

Du är superfokuserad, lyhörd, noggrann. Du hör på mitt tonfall när jag är stressad, förtjust, irriterad på min man, trött. Framför allt förstår du din egen betydelse för att jag ska kunna upprätthålla mina sociala roller – vara mamma, fru, kompis, kollega, dotter och mycket mer.

Du behöver inte ha arbetat inom vården tidigare, men det är viktigt att du förstår att jobbet är väldigt fysiskt.

Krav är att du har körkort och är en van bilförare, eftersom du kommer att köra min bil i tjänst.

Tjänsten börjar som en timanställning under våren och trivs vi tillsammans så kommer det i sommar att finnas 3 stycken sommarvikariat på 80 %. Ett vikariat börjar 1 juni och de två andra den 15 juni. Ev kommer det sedan finnas möjlighet att övergå till en visstidsanställning under hösten.

Ditt jobb! Mitt liv! 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Johanna Andersson
Arbetsledare
0706-352435

Ort

Falkenberg

Publicerad

2024-02-09

Sista ansökan

2024-03-09