Alla jobb

Personlig assistent sökes till västra Göteborg (60%)

Ort

Göteborg

Publicerad

2024-04-13

Sista ansökan

2024-05-12

Personlig assistent sökes till västra Göteborg ca 60%

 

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Hej!

Vill du ha ett jobb där du känner att det du jobbar med är viktigt och gör skillnad?

Jag är en 30 årig kille som för fyra år sen var med om en bilolycka där jag ådrog mig en ryggmärgsskada.

Jag söker nu en personlig assistent på ungefär 60% till mitt assistent team. Är du en snäll och trygg person kommer du trivas bra hos oss!

Jag söker dig som är positiv, noggrann och problemlösare, men det är också viktigt att du kan ta ett steg tillbaka när det inte finns något att göra.

Jag bor i Askim tillsammans med min sambo. Det finns ett eget assistentrum där man kan vara när man inte hjälper mig. Det finns även parkering utanför och busshållplatsen ligger ca 4min gångväg ifrån med bra förbindelser.  

Jag gillar att umgås med vänner och familj och att ha middagar. Mina intressen är musik, mat och dryck, sport och mitt jobb där jag jobbar hemifrån.  

Du måste ha erfarenhet av vården eller personlig assistans. Har du jobbat med ryggmärgsskador är det en merit. Du bör ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Då jag har assistans dygnet runt innebär jobbet att du arbetar varierande tider dvs dag, kväll, helg och vaken natt. Arbetstiderna är förlagda enligt ett rullande schema. Anställningen  är ett vikariat på 60% som kan övergå till en visstidsanställning så länge uppdraget varar.

Flexibilitet värdesätts högt som att du kan hoppa in när någon är sjuk.

Hör gärna av dig om du känner att du är personen för jobbet!

Tillträde snarast.

Kollektivavtal Kommunal-Fremia. Lön enl överenskommelse.

Som personlig assistent i GIL kan du vara stolt över ditt jobb. Du kommer att utföra arbetsuppgifter som skapar förutsättningar, minimerar hinder och ger plats för en annan människas potential

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Ort

Göteborg

Publicerad

2024-04-13

Sista ansökan

2024-05-12