Alla jobb

Personlig assistent, 80-90%, sökes till en 32-årig tjej i västra Göteborg

Kontakt

Malin Karlsson
Biträdande arbetsledare
rekrytering.jt@gmail.com

Ort

Göteborg

Publicerad

2024-03-18

Sista ansökan

2024-04-18

Vi söker nu ytterligare en stjärna till vår arbetsgrupp!

Tjänsten börjar som timanställning och med bredvidgång, för att övergå till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänstgöringsgrad på ca 80-90 %, om du och tjejen kommer överens. Arbetstiderna är fördelade på dagar, kvällar/nätter och helger enligt ett rullande schema.

Tillträdet är så snart som möjligt, men vi ser även att du som just nu studerar och vill börja jobba med start i sommar eller höst är intressant för oss. Då finns det möjlighet att börja med en mindre timanställning under våren. 

Tjejen som söker är rullstolsburen och har flera funktionsvariationer, varför hon behöver hjälp med det mesta såsom t ex intimhygien, sondmatning, träning och fritidsaktiviteter. Hon har inget talat språk utan behöver din hjälp med kommunikationen.

Hon bor i egen lägenhet och har personlig assistans dygnet runt. På dagarna arbetar hon på daglig verksamhet och på fritiden seglar hon, deltar i kör, hänger med kompisar och mycket mer.

Du är en trygg person som har mycket tålamod, är ansvarskännande och initiativrik. Du pratar och förstår svenska mycket bra i både tal och skrift, vilket är ett krav eftersom tjejen inte har någon verbal kommunikation, utan det är du som tolkar henne. Ett annat krav är att du är rökfri under arbetstid.

Du får gärna ha erfarenhet från assistentyrket, men det viktigaste är att personkemin mellan dig och tjejen stämmer!

Det är önskvärt att du har ett belastningsutdrag ifrån polisen och det kan du beställa på nedanstående länk redan nu.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Du anställs genom GIL (Göteborgskooperativet för Independent Living), en ekonomisk förening som med ideella värden och utan vinstintresse samordnar personlig assistans.

GIL har kollektivavtal med Fremia-Kommunal. Lön enligt överenskommelse,

Har du några frågor om tjänsten kan du maila rekrytering.jt@gmail.com

Vi kommer att hålla anställningsintervjuer löpande och anställa så snart vi har hittat rätt personlig assistent, så sök redan nu!

 

Kontakt

Malin Karlsson
Biträdande arbetsledare
rekrytering.jt@gmail.com

Ort

Göteborg

Publicerad

2024-03-18

Sista ansökan

2024-04-18