Alla jobb

Kvinnlig personlig assistent sökes till centrala Göteborg

Kontakt

Nora Bytyqi
Arbetsledare
nora_bytyqi89@hotmail.com

Ort

Göteborg

Publicerad

2024-03-20

Sista ansökan

2024-04-18

GIL står för Göteborgskoperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans och arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Jag är en gift kvinna i 70-års åldern som bor i en stor modern lägenhet mycket centralt i Göteborg och söker en personlig assistent. Jag behöver hjälp och stöd för att fungera och har därför dubbel assistans under dagtid. Tillsammans med ytterligare en assistent får Du hjälpa mig med det mesta i vardagen, som hygien, tolkning av vad jag vill och olika former av träning och under fritidsaktiviteter.

Jag behöver assistans dagtid, alla dagar i veckan. Två assistenter arbetar 08.00-13.30 och två 14.30–20.00. Det är också möjligt att välja två pass efter varandra. Du kommer att ingå i ett arbetslag som har stort inflytande över sin arbetstid och vi har också kontakt med varandra via en gemensam telefongrupp. Du anmäler vilka pass Du vill arbeta och om de är lediga så får du det. Då vet då du också vilka pass Du har fått under de kommande fyra veckorna.

Strax före jul 2001 fick jag en hjärnblödning som klassades som arbetsskada och några år senare skadades jag under en operation för att kunna gå lite bättre. Den misslyckades helt så i stället blev jag helt rullstolsbunden. Idag har jag fått tillbaka viss rörlighet i vänster arm och fot. Jag har också förlorat mitt tal men förstår allt man talar om och är bra på att visa vad jag vill ha hjälp med.

Mina intressen är allmänna och jag tycker om att vara utomhus, shoppa, lite kultur och framför allt att träna och då behöver jag mycket stöd.

Du är initiativrik, lyhörd och ser vad som behöver göras. Du är rökfri och behärskar svenska språket, eftersom du skall tolka mig med min omgivning. Du är trygg och har en stor portion humor och ser omvårdnad som en självklarhet. Du bör ha erfarenhet och god samarbetsförmåga och vara van att arbeta med människor. Personkemin är viktig och jag lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten börjar som en timanställning och trivs vi tillsammans så kan anställningen övergå till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänstgöringsgrad på 50%.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Nora Bytyqi
Arbetsledare
nora_bytyqi89@hotmail.com

Ort

Göteborg

Publicerad

2024-03-20

Sista ansökan

2024-04-18