Alla jobb

Positiv och ordningsam personlig assistent sökes till vaken natt, 60-75 %

Ort

Göteborg

Publicerad

2024-03-25

Sista ansökan

2024-04-23

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Nu behöver jag utöka min assistansgrupp med någon som i första hand kan arbeta vaken natt, 60-75 %, på ett rullande schema. Nattpassen är förlagda 22.30-09.30, så tjänsten passar dig som vet med dig att du är en nattuggla.

Jag sitter i rullstol efter en olycka för ca 10 år sedan och behöver hjälp med det mesta här i vardagen. Jag bor själv i en mysig lägenhet på Hisingen med en härlig utsikt över stan.

Jag har mina assistenter runt mig dygnet runt, uppdelade på dag- kvälls- och nattpass. Nattpassen är vaken natt, utan jour. 

På grund av min ryggmärgsskada har jag ständiga smärtor, men jag är trots det oftast glad och vid gott mod. Mot mina smärtor är massage lindrande, så flera gånger om dagen brukar jag få hjälp av mina duktiga assistenter attt massera mina armar och axlar.

Jag tillbringar mycket tid med min iPad, är intresserad av sport och är en obotlig ÖIsare. Jag uppskattar även musik, bra filmer, god mat och goda samtal.

Tjänsten börjar som en timanställning i maj/juni och övergår sedan till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar om vi kommer överens och då med en tjänstgöringsgrad på 60-75% i juli. Tjänsten börjar med bredvidgång på några dag- och kvällspass, så att vi lär känna varandra när jag är vaken och därefter bredvidgång även på nätterna, så att både du och jag känner oss trygga med varandra och du även med arbetsuppgifterna.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Ort

Göteborg

Publicerad

2024-03-25

Sista ansökan

2024-04-23