Alla jobb

Mats (35) söker trygg assistent med barnasinne

Ort

Göteborg

Publicerad

2024-06-24

Sista ansökan

2024-07-23

Nu söker vi ytterligare en personlig assistent till Mats härliga/fina/kompetenta assistentgrupp. Vi söker någon som vill jobba mellan 50 och 90%. Du jobbar dag, kväll och natt, sovande jour 3,5 tim. Du som assistent är närvarande och trygg i dig själv. Du uppfattar detaljer och är lyhörd.

Om män kan vara busfrön, så är Mats ett av dem! Mats tycker om att leka och har ett härligt skratt som smittar av sig. Han gillar när ni kastar boll, är busig och skrattar när du larvar dig. Han gillar att bli kittlad – när ni känner varandra.

Mats tycker om att vara i naturen. Han älskar att cykla tillsammans med assistenterna på sin parcykel, åka på skoterturer i fjällen, ta motorbåten i Torslanda och åka fyrhjuling i skogarna runt sommarstugan.

Mats har bland annat en diagnos inom autismspektrat och en grav synskada. Han behöver hjälp av dig att förbereda moment som han sedan klarar att utföra själv. Om kläderna ligger rätt, så sätter han på sig dem själv, exempelvis. 

Du känner ofta att du har ett sjätte sinne och du är bra på att läsa kroppsspråk, vilket är Mats språk. Han förstår vad du säger, men talar inte. För Mats skull är det viktigt att du talar god/tydlig svenska. Jobbet innebär inga lyft och Mats är en fredlig typ.

Mats bor i östra Göteborg i en egen lägenhet i föräldrarnas hus, nära hållplats för spårvagn 3 och 5.  I ditt jobb ingår det att utföra vanligt förekommande hushållssysslor så som städning och matlagning. Körkort är önskvärt. 

Tillträde enligt överenskommelse, intervjuer kommer att ske löpande.

Vid frågor kontakta: mats.assistans@gmail.com eller GIL-stöd Linnea Gunnebo, linnea@gil.se

Är du intresserad av ovanstående, skicka in din ansökan på www.gil.se/jobb  Välkommen med din ansökan!

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Ort

Göteborg

Publicerad

2024-06-24

Sista ansökan

2024-07-23