Alla jobb

Kvinnlig personlig assistent sökes till 12-årig kille i Partille, ca 75 %

Kontakt

Melisa Shakeri
melissa.shakeri@hotmail.com

Ort

Partille

Publicerad

2024-07-01

Sista ansökan

2024-07-30

Vi söker en personlig assistent till vår 12-åriga son som behöver hjälp med det mesta i vardagen bland annat med matning, medicinering, hygien, leka och träna.

Det är viktigt för honom att bibehålla rörligheten i kroppen gör vilket att träning och stretchning är en viktig del i arbetet.  Det är viktigt att du som person är lugn, lyhörd och kan tolka ljud och kroppsspråk då det är så han kommunicerar.

Eftersom han inte har någon verbal kommunikation är det viktigt att du pratar och förstår svenska bra, eftersom det är du som personlig assistent som tolkar honom för hans omgivning.

Arbetstiderna är förlagda dag 08:00-16, kväll 14:30-20:00, vardag som helgdag, enligt ett rullande schema, med tjänstgöring varannan helg.

Tjänsten börjar som en timanställning för att övergå till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar, om vi trivs tillsammans.

Personkemi är A och O, vi ser gärna att du är en person med god fysik för arbetet kräver lyft och förflyttning. Meriterande om du arbetat med barn tidigare.

För att få jobba med barn med funktionsnedsättning måste du ha ett utdrag från belastningsregistret http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-Belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ , beställ gärna detta redan idag då det tar ett tag innan man får hem det. Du kan även beställa det direkt till din digitala mejlbox, då kommer det inom ett par timmar.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Kontakt

Melisa Shakeri
melissa.shakeri@hotmail.com

Ort

Partille

Publicerad

2024-07-01

Sista ansökan

2024-07-30