Alla nyheter
14 oktober 2021

Årets julbord

Håll i er! Vi har bokat julbord i Göteborg, Varberg och Uddevalla, och siktar på ett festligt återseende i juletid. Måtte nu bara baciller, virus och annat otyg hålla sig på avstånd. Du väljer själv till vilket bord du slå dig ner, men kan bara välja ett! I Uddevalla dukar vi upp runt lunch, medan de andra inväntar stämningsfullt mörker. 

Julkort med blad och bär, text: merry xmas och god jul och gott nytt år från GIL

Varberg 

På Societén är julbordet färgat av havets alla skatter kompletterat med ett rikt grönt bord och det bästa av de vanliga klassiska varma och kalla rätterna.
Onsdag 8 december. Samling kl 18:00. Julbord kl 18:30-21:00.
Anmälan till anna.g@gil.se, via eventformuläret eller telefon 031-63 64 81 senast måndag 29 november.

Göteborg – FULLBOKAT!

Gothia Towers, restaurang Seasons bubblar det av liv och rörelse i en mysig atmosfär. Kanske kommer stämningsfull lucia till ett klassiskt svenskt julbord. Onsdag 15 december Glögg kl 17:30. Middag 18:00-21:00
Anmälan är stängd och julbordet fullsatt.

Uddevalla 

På fina Kärranäs restaurang på Benders är julbuffén uppdukat med alla klassiker och ett rikt utbud av sill, småvarmt, kallskuret, spännande såser och söta gotter.
Torsdag 16 december Julbuffé med alkoholfri glögg kl 11-13:30.
Anmälan till helen.o@gil.se, via eventformuläret eller telefon 0707-14 01 23 senast torsdag 2 december.

När du anmäler dig
Har du särskilda preferenser, allergi eller någon överkänslighet som köket ska ta hänsyn till, ange det i din anmälan. Inbjudan gäller assistansberättigad tillsammans med anhörig, samt den eller de assistenter som är i tjänst. Som vanligt gäller principen först till kvarn eftersom vi har ett begränsat antal platser.

Du väljer själv vid vilket bord du vill slå dig ner, men kan bara välja ett. I Varberg och Uddevalla kan du ta med hela gruppen och använda dina omkostnadsmedel som för en fest. Hör bara efter med Anna eller Helén, så att det säkert finns plats, i samband med din anmälan!

Vi ses runt borden!