Alla nyheter
16 June 2022

Sökes: HR-specialist till GIL-kontoret

Christina Swanberg, som jobbat på GIL-kontoret i nästan 25 år, ska gå i pension i år. Kicki jobbar med personalfrågor och vi söker därför nu en HR-specialist, gärna med tidigare erfarenhet av personlig assistans, som kan ersätta henne. Löp och sök!

Utdrag ur annonsen:

Du är prestigelös och kan möta människor på alla nivåer. Du är innovativ och lösningsfokuserad och kan arbeta kreativt. Du är trygg i dig själv och dina kunskaper och du vågar göra något unikt när det behövs. Du orkar också med de tuffare och mer krävande arbetsuppgifterna som förekommer inom HR. Sammantaget bidrar du som HR-specialist till att GIL är en attraktiv och hållbar arbetsgivare.

HR-specialistens huvudsakliga arbetsuppgift är att bistå de assistansberättigade och medarbetare på kontoret i det löpande operativa HR-arbetet. Du coachar och stöttar dagligen assistansberättigade, personliga assistenter och övriga medarbetare inom HR-områdets hela operativa spann. Där är du utbildande, rådgivande och stärkande, varför det är viktigt att du är kommunikativ och pedagogisk.

[…]

Du är utbildad HR-specialist, HR-koordinator eller har motsvarande HR-utbildning. Du har minst 2–3 års erfarenhet av brett HR-arbete. […] Meriterande om du har egen erfarenhet av personlig assistans, om du har jobbat som personlig assistent och särskilt om du har arbetat som HR inom assistansområdet.

Läs hela annonsen hos MT Recruit, som hjälper till med rekryteringsprocessen.

Tipsa gärna personer som du tror skulle passa för jobbet!

TRE SNABBA FRÅGOR TILL KICKI

VAD SKA DU ÄGNA DIG ÅT EXTRA MYCKET
NÄR DU SLUTAR JOBBA?

“Fotografering och så ska jag fortsätta stå på barrikaderna genom Föreningen för de Neurosedynskadade (FfdN)!”

DU GILLAR ATT RESA. VART SKA DU ÅKA?

“Den första resan är planerad till Australien i januari 2023!”

Blir det någon hund?

“När jag rest färdigt så blir det hund. Jag vet inte vilken ras ännu. Tax, labrador eller Berner Sennenhund…?”

Kicki kör motorbåt, hon ler stort, håret virvlar. Kicki när hon kör sin motorbåt.