ons 27 apr

Alla

Första hjälpen och hjärt-lungräddning

Att kunna rädda liv när människor skadar sig är ovärderligt. Under utbildningen får du grundläggande kunskaper i livräddande första hjälpen och hjärt-lungräddning.

Du får svar på frågor så som: i vilken ordning ska momenten genomföras? Hur ska en skadad förflyttas? Hur läggs förband? Hur gör man för att rädda livet vid andnings- och hjärtstopp? Vi går även igenom hur en defibrillator används.

I utbildningsavgiften ingår ett självträningsmaterial som kan användas för att träna hjärt- och lungräddning på egen hand, bland annat en Mini Anne-docka och instruktionsfilmen ”En andra chans” som DVD-film.

Utbildningen kostar 1000 kronor och riktar sig till assistenter och arbetsledare i GIL.

Utbildningen leds av personal från Göteborgs Räddningstjänst, som har mångårig erfarenhet. Du får kunskap som kan vara livsavgörande.

  • 27 apr 2022 · 13:00 – 16:00
  • 3 timmar
  • Alla
  • Lediga platser: Ja
  • Kostnad: 1000 kr
  • Sista anmälningsdag: 26 april 2022
  • Övrig info: GIL bjuder på fika. Vi erbjuder alltid något alternativ för den som allergisk eller vegetarian/vegan.

ANMÄL DIG

Du som är assistent måste komma överens med din arbetsledare om vilka utbildningar du ska gå och när det passar – innan du du anmäler dig. Utbildningsformulären är öppna ända fram till dagen före utbildningsdagen.

Anmälan är bindande. Innan utbildningen skickar vi alltid en bekräftelse och en kallelse med all information du behöver.

Tänk på att du måste avboka om du får förhinder eller blir sjuk, så att din plats kan gå till någon på väntelistan! Avboka genom att mejla utbildning@gil.se eller ringa 031-63 21 96.

I enlighet med GDPR / Dataskyddsförordningen: Genom att klicka på Skicka så medger du ditt samtycke till att GIL hanterar de kontaktuppgifter du angett. Dessa används enbart internt och i syfte att hantera processer runt din anmälan till denna aktivitet.