Kontakt

Personlig assistans i Varberg

Kontakta oss på kontoret i Varberg

Våra öppettider i växeln är 10-12 och 13-14. Övrig tid är du välkommen att ringa direkt till någon av oss eller skicka e-post. Vi har kontor på Lindbergsvägen 2C (nära Biltema i Varberg). Vanligtvis är kontoret obemannat på tisdagar och torsdagar. Vill du besöka oss så är det bäst om du ringer först så att vi med säkerhet är på plats när du kommer!

Är du intresserad av att byta assistansbolag så kan du träffa oss på plats på kontoret, hemma hos dig eller på en annan plats som passar dig.

Adress

Lindbergsvägen 2C
432 32 Varberg

Vägbeskrivning

Assistansbolag i varberg

GIL är ett assistanskooperativ som samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL är ett bra alternativ för dig som söker ett assistansbolag i Halland. Här finns det möjlighet för dig med personlig assistans att träffa ditt GIL-stöd, låna rum för att genomföra exempelvis personalmöten och intervjuer. Vi håller också en del event och utbildningar på plats i Varberg, till exempel vår assistentutbildning och julfest.

Anna Gustavsson
GIL-stöd

Anna Gustavsson

031-63 64 81 anna.g@gil.se
Mattias Loveson
Gå med / Nya assistansberättigade

Mattias Loveson

031-63 21 92

Personlig assistent – vikarier på prov i “poolen”

För oförutsedda luckor där den ordinarie personalen är sjuk så kan personlig assistenter från vår vikariepool lösa tillfälliga problem. Våren 2024 startar vi upp en vikariepool i Varberg med omnejd.

Är du personlig assistent och bor i Halland? Vill du jobba i vikariepoolen? Kravet för att du ska kunna ingå i vikariepoolen är att du pratar och förstår svenska bra, att du har arbetat som personlig assistent tidigare. Du behöver med kort varsel kunna ta jobb på de tider du själv angett att du är tillgänglig. Du behöver ha körkort och tillgång till bil.

Arbetsledare som är intresserade utav att använda sig av vikariepoolen vänder sig till Jenny.segren@gil.se

Låna & Använd lokalerna!

Det finns möjlighet för dig med personlig assistans i GIL att utan kostnad låna lokalerna för att genomföra exempelvis personalmöten och aktiviteter samt intervjuer med personer som söker jobb som personlig assistent. Här finns tillgång till toalett och kök med mera.

På gång i Varberg

På kontoret i Varberg har vi utbildningar och möten samt aktiviteter särskilt för dig som bor i exempelvis Varberg, Falkenberg, Halmstad, Ullared och Hyltebruk. Exempel på aktiviteter är sommarlunch, julbord, assistentutbildning, mingel och rekryteringsträffar. Här hittar du planerade utbildningar och event, online eller på Varbergskontoret.