Kontakt

Personlig assistans i Uddevalla

lokaler för din assistans

Det finns möjlighet för dig med personlig assistans i GIL att utan kostnad låna kontorslokalerna på Junogatan både under ordinarie kontorstider samt på kvällar och helger för att genomföra exempelvis personalmöten och aktiviteter samt intervjuer med personer som söker jobb som personlig assistent. Här finns tillgång till toalett och kök.

GIL:s lokaler i Uddevalla ligger på Junogatan 9.

håll PERSONALMÖTEN OCH PERSONALFESTER här

Det kan vara svårt att rymma hela assistansgruppen hemma hos den assistansberättigade. Du som har personlig assistans samordnad genom GIL kan planera in personalmöte eller personalfest i våra rymliga lokaler. Köp in lite gott att äta och dricka och avrunda med att utmana dina anställda i en pingisturnering!

Andra förslag på aktiviteter och saker som vi kan hjälpa till att lösa är spel och pussel samt Wii eller varför inte ett quiz eller en tipspromenad i huset! Här finns även projektor och högtalarsystem.

Du måste boka lokalen för att låna den. Kontakta Helen Olsson på GIL!

Bjud in dina personliga assistenter på ett personalmöte. Ibland kan ny eller neutral mark ska andra förutsättningar för möten!

Exteriör kontor med glaspartier och fönster.

Ta hissen, lokalerna ligger på tredje våningen.

Kontorslokal, en person sitter vid en sittgrupp med laptop på bordet framför sig.

Här finns två rum, det ena rymmer exempelvis ett konferensbord för 8-10 personer.

Ljus kontormiljö, man ser en person i dörröppningen

Lokalen ligger på tredje våningen, här finns tillgång till toalett och kök samt två rum för möten.

FÖR INTERVJUER OCH REKRYTERINGSTRÄFFAR

GIL:s lokaler kan du exempelvis använda när du rekryterar. Många tycker det är obekvämt att genomföra anställningsintervjuer hemma. De flesta verkar föredra att vänta med att ta hem arbetssökande tills dess att anställningen är klar. Bjud på en kopp kaffe och håll intervjuerna här hos oss!

Här finns alltid kaffe, saft och the, samt muggar, tallrikar och bestick.

GIL-stödet Helén Olsson och en av två sittgrupper i lokalerna på Junogatan.

Adress

Junogatan 9
451 42 Uddevalla

Vägbeskrivning

utbildningar och fester

På kontoret i Uddevalla anordnar vi utbildningar och möten samt aktiviteter särskilt för dig som bor eller arbetar området Uddevalla, Lysekil, Lilla Edet, Orust, Trollhättan, Vänersborg, Ljungskile och Munkedal. Vi anordnar exempelvis assistentutbildningar, rekryteringsträffar, sommarträffar, assistentmingel, julfester och quiz-kvällar. Håll utkik i kalendern så att du vet när det händer!