Assistans

Va assistent

Sök jobb

GIL:s arbetsledare är ofta på jakt efter duktiga personliga assistenter. Även om det inte finns något ledigt jobb som passar dig just nu kan du alltid skicka in en intresseanmälan.

På GIL sköter de flesta arbetsgrupper sina rekryteringar själva. Det är alltså en arbetsledarei någon av våra över 270 grupper som lägger ut annonser, gör urval och kallar till intervju. Det betyder att du som arbetssökande absolut kan söka flera av våra lediga tjänster samtidigt. Varje nytt jobb du söker betyder en ny chans till en anställning.

Du kan söka jobb via våra på annonser här på hemsidan eller på Arbetsförmedlingens hemsida, men du kan också göra dig sökbar för alla GIL:s assistansberättigade på vår hemsida. Gå till Jobb, klicka på ”Intresseanmälan”, fyll i, lägg upp ditt CV och ett personligt brev.

Vi anordnar rekryteringsträffar

Vi anordnar flera gånger om året rekryteringsträffar. Genom att söka jobb hos oss eller skicka in en intresseanmälan så kan du bli inbjuden. Det blir en chans för dig att få reda på mer, ge en första intervju och visa framfötterna!

ÄR DU EN POOLARE?

Vi har en vikariepool i GIL. Den arbetsledare som saknar personal akut och tillfälligt kan kontakta GIL för att höra om det finns någon tillgänglig i poolen, som kan komma och ta enskilda pass då det behövs. Kanske vill du vara en av assistenterna som finns tillgänglig då? Hör i så fall av dig till Beatrice eller Caroline E, som arbetar med rekryteringsfrågor på vårt kontor. Du når dem båda på rekrytering@gil.se.

Vill du prata med Beatrice når du henne på beatrice@gil.se // 031-63 64 89
Vill du prata med Caroline E når du henne på caroline.e@gil.se // 031- 63 21 72

Caroline Eriksson
Vikariepool / Rekrytering

Caroline Eriksson

031-63 21 72
Beatrice Ribberström
Vikariepool / Rekrytering

Beatrice Ribberström

031-63 64 89