Assistans

Va assistent

Sök jobb som personlig assistent

GIL:s arbetsledare är ofta på jakt efter duktiga personliga assistenter. Även om det inte finns något ledigt jobb som passar dig just nu kan du alltid skicka in en intresseanmälan.

På GIL sköter de flesta arbetsgrupper sina rekryteringar själva. Det är alltså en arbetsledare i någon av våra över 260 grupper som lägger ut annonser, gör urval och kallar till intervju. Det betyder att du som arbetssökande absolut kan söka flera av våra lediga tjänster samtidigt. Varje nytt jobb du söker betyder en ny chans till en anställning.

Du kan söka jobb via våra på annonser här på hemsidan eller på Arbetsförmedlingens hemsida.

Intresseanmälan

Även om det inte finns något ledigt jobb som passar dig just nu kan du alltid skicka in en intresseanmälan. Det är nämligen många jobb som aldrig kommer ut på hemsidan. De tillsätts genom att den som söker personal använder vår intressebank. Se till att göra dig sökbar för alla GIL:s assistansberättigade på vår hemsida. Gå till Jobb, klicka på ”Intresseanmälan”, fyll i, lägg upp ditt CV och ett personligt brev. Då kan du få chansen att bli kontaktad om jobb!

Vi anordnar rekryteringsträffar

Vi anordnar flera gånger om året rekryteringsträffar. Genom att söka jobb hos oss eller skicka in en intresseanmälan så kan du bli inbjuden på ett eller annat sätt. Det blir en chans för dig att få reda på mer, ge en första intervju och visa framfötterna!

personlig assistent lediga jobb göteborg

Alla våra lediga jobb hittar du på Arbetsförmedlingen eller på vår jobbsida på hemsidan.

ÄR DU EN POOLARE?

Vi har en vikariepool i GIL. Den arbetsledare som saknar personal akut och tillfälligt kan kontakta GIL för att höra om det finns någon tillgänglig i poolen, som kan komma och ta enskilda pass då det behövs. Kanske vill du vara en av assistenterna som finns tillgänglig då? Hör i så fall av dig till Elma på rekrytering@gil.se.

Elma Blazevic
Vikariepool / Rekrytering / HR

Elma Blazevic

031-63 21 76