Assistans

Ha ASSISTANS

Mycket väl godkänt assistansbolag

GIL är ingen dagslända utan ett tryggt och bra val för dig som söker en assistansanordnare med extra allt. Vi har alla tillstånd som behövs och en lång erfarenhet. Vi har sysslat med personlig assistans i över 30 år, vi är en stabil assistansanordnare! Du kan jämföra oss med andra anordnare av personlig assistans. Vi tål att jämföras.

Men tryggt innebär inte tråkigt. Vi ser till att nyttja våra styrkor till att förändra världen för människor med funktionsnedsättning, för ett samhälle där person går före funktion! Det gör vi genom uppfinningsrika, nutida, humoristiska och ofta ironiska sticka-i-ögonen-kampanjer. Häng med oss!

Personlig erfarenhet av personlig assistans

GIL är ett kooperativ som utan vinstintresse samordnar personlig assistans sedan 1989. Vår långa erfarenhet är din trygghet. Alla i styrelsen, vår verksamhetsledare och flera på kontoret har personlig assistans eller erfarenhet av personlig assistans i familjen. Vi vet alltså vad vi sysslar med.

tips från gil

FEM TIPS FÖR BÄTTRE ASSISTANS

Fungerande assistans är i hög grad beroende av en fungerande assistentgrupp. Anställda som är nöjda med sina jobb presterar bättre än de som inte är det. Anställda som upplever högre nivåer av engagemang på jobbet har lägre sjukfrånvaro än de som inte gör det, de är också mindre benägna att säga upp sig.

Så vad kan du som arbetsledare i GIL göra för att dina assistenter ska känna sig nöjda och engagerade?

Fem tips

Bästa assistansbolaget

Om vi är det bästa assistansbolaget för dig diskuterar vi gärna. En sak är i alla fall helt säker, och det är att vi är ett assistansbolag som är bra på mycket och som vid en jämförelse ligger väldigt långt fram på många plan. Vi har exempelvis bra, säkra och kostnadseffektiva rutiner, kanske marknadens bredaste utbud av digital hjälpmedel för att administrera den personliga assistansen med exempelvis program och tjänster för rekrytering, schemaläggning, tidrapportering, ekonomisk rapportering, budget och information.

Det är lättare att ta ett beslut att byta assistansanordnare om man vet vad andra tycker. Vi har fått en utmärkelse av våra assistansberättigade genom att få goda resultat i IfA:s enkätunderökning. Vi har goda omdömen i sociala medier och en hel drös recensioner på Eniro, Facebook och Google.

  • 4,4 stjärnor av 5 på Facebook (uppgift kontrollerad 2023)
  • 4,5 stjärnor av 5 på Google (uppgift kontrollerad 2023)
  • IfA-godkänd anordnare (senaste godkännandet utfärdat 2023)
  • Tillstånd från IVO att bedriva verksamhet inom personlig assistans (2011-), vi är ett av de godkända assistansföretagen

Söker du referenser att tala med innan du bestämmer dig för att byta till GIL som assistansanordnare, så har vi givetvis referenspersoner som du kan prata med.

Våra kampanjer sätter oss förstås också på kartan. Vi jobbar både nyskapande och traditionellt för målet att nå full delaktighet för personer med funktionsnedsättningar. Det skulle förvåna oss om du hittade ett assistansbolag som är bättre än oss på att dra uppmärksamhet till funktionsfrågorna..!