Assistans

HA ASSISTANS

Byta assistansanordnare / Byta assistansbolag

Att byta assistansanordnare är inte jobbigt. Vi sköter det mesta åt dig.

Är du nyfiken eller kanske skeptisk? Är du intresserad av att gå med i GIL? Hör av dig till Mattias Loveson. Han svarar på dina frågor och hjälper dig med allt inför den dag du går med eller byter till GIL som assistansanordnare.

Det är enkelt att gå med i GIL. Vi hjälper dig oavsett om du precis fått din assistans beviljad eller om du vill lämna kommunen eller byta från ett annat assistansbolag.

Ett:

DU KONTAKTAR OSS

Vi bokar in ett möte där det passar dig, t ex hemma hos dig, på vårt kontor eller på Zoom. Mötet är helt förutsättningslöst och kostar inget.

Jag vill bli kontaktad

två:

DU VILL GÅ VIDARE

Vi fördjupar oss något. Kanske har du några frågor sedan sist. Vi går bland annat igenom beslut, budget och rekryteringsbehov.

Ring Mattias

tre:

DU HAR BESTÄMT DIG

Vi skriver avtal med ett individuellt upplägg som passar dig. Sen fixar vi resten! Du är med på vår utbildning i arbetsledarskap. Dina assistenter går assistentutbildningen. Nu är du med – vad skoj!

Boka tid
Mattias Loveson
Ring mig!

Mattias Loveson

031-63 21 92

välja rätt assistansbolag

Det finns det många assistansbolag att välja mellan. Det kanske kan låta skrytigt men GIL är i framkant på så många plan. Vi är experter. GIL samordnar personlig assistans utan vinstintresse sedan 1989. Alla i styrelsen, vår vd och flera på kontoret har personlig assistans eller erfarenhet av personlig assistans i familjen eller har jobbat som personlig assistent. Vi vet alltså vad vi sysslar med.

Vi ligger i framkant när det kommer till digitala funktioner för rekrytering, tidrapportering, schemaläggning och budgetering. I GIL har du full insyn och får rapporter på det mesta. Vi har en vikariepool för oväntade luckor i schemat. Sammantaget erbjuder vi de bästa redskapen som finns för en schysst assistans!

GIL är en riktigt schysst assistansfixare. Så, är det kanske dags att byta upp sig?

Kille i rullstol, på ena sidan grön färdtjänstbuss, på andra sidan grön lambourigini, text: Byt upp dig Precis som med bilar så finns det många assistansbolag att välja mellan. En del kanske föredrar färdtjänst, medan andra föredrar lamborghini… Just sayin´…