Assistans

HA ASSISTANS

Byta assistansanordnare – välj GIL

Att byta assistansanordnare är inte jobbigt. Vi sköter det mesta åt dig.

Är du nyfiken eller kanske skeptisk? Är du intresserad av att gå med i GIL? Hör av dig med dina frågor till Mattias Loveson, som är en av dem som guidar nya assistansberättigade i GIL. Han svarar på alla dina frågor och hjälper dig med allt inför den dag du går med eller byter till GIL som assistansanordnare. Du når Mattias på mattias@gil.se eller ring 031-63 21 92.

Det är enkelt att gå med i GIL. Vi hjälper dig oavsett om du precis fått din assistans beviljad eller om du vill lämna kommunen eller byta från ett annat assistansbolag.

Så här går det till i FYRA steg

1. Du kontaktar oss, vi bokar in ett möte där det passar dig. Det kan exempelvis vara hemma hos dig eller på vårt kontor. Vi berättar om GIL och du får möjlighet att fråga och fundera. Mötet är helt förutsättningslöst och det kostar inget.

2. Du vill gå vidare. Vi fördjupar oss något, går igenom beslut och budget, rekryteringsbehov och dylikt. Vill du prata med någon som redan är med i GIL innan du bestämmer dig? Det fixar vi!

3. När du bestämt dig så tecknar vi ett avtal om personlig assistans med ett individuellt upplägg som passar dig. Sen fixar vi resten avseende bytet av assistansanordnare.

4. Du deltar i vår utbildning i arbetsledarskap. De som ska bli dina assistenter genomgår vår assistentutbildning. Snart får du tillgång till ditt GIL-stöd, som ger hjälp, råd, stöd och kompetens i många frågor. Din guide, ett bollplank. Nu är du med i GIL – vad skoj!

Mattias Loveson
Ring mig!

Mattias Loveson

031-63 21 92