GIL satsar på kontinuerlig utbildning av både arbetsledare och personliga assistenter. Vi tror att en arbetsledare som har fått utbildning i arbetsledning, som känner till sina rättigheter och även skyldigheter gentemot sin personal bidrar till att skapa en trygg, stabil och intressant arbetsplats. Vi vet att assistenter som visas uppskattning och ges möjlighet till fortlöpande utbildning leder till välutbildade, motiverade och trygga assistenter som trivs och tycker det är roligt att arbeta hos oss.
En assistansberättigad och en assistent väntar på tåget.

De flesta utbildningarna är gratis

De flesta utbildningarna som GIL håller ingår i den så kallade 20-kronan, som är vår administrativa avgift. Några kostar dock 1 000 kronor och någon 500 kronor. De kostar alltså inget att delta om du är assistansberättigad, arbetsledare eller personlig assistent i GIL. Som assistent bör du dock alltid ta upp utbildningsbehovet och stämma av datum med din arbetsledare.

Viktigt om utebliven närvaro

Tänk på att du måste avboka din plats om du blir sjuk eller får förhinder av något slag. Utebliven närvaro utan att du meddelat oss innan resulterar i att vi fakturerar den assistansberättigade / arbetsledaren för hela kostnaden, dvs 1000 SEK. Avboka genom att mejla utbildning@gil.se eller ring Sara på 031-63 21 96, alternativt växeln på 031-63 64 80.

Anmälan via formulär eller samtal med fysisk person

Tänk på att vi behöver mer formella anmälningar än ”Hej, jag heter Kalle och skulle vilja anmäla mig till …” Anmäl dig via formulären på hemsidan eller genom ett telefonsamtal där en fysisk person kan notera ditt fullständiga namn, telefonnummer och aktuellt datum. Detta ifall vi skulle behöva nå er av någon anledning. Vi kan alltså inte ta emot några anmälningar via vår telefonsvarare!

Vi bjuder på något att äta

Vi får många olika önskemål angående den mat vi bjuder på och vi gör vad vi kan för att gå er till mötes. Det kan dock vara bra att veta att vi bara kan ta hänsyn till nötallergier, glutenintolerans, andra specifika matallergier och vegetarianer/veganer. Den restaurang vi anlitar har tyvärr inte någon möjlighet att erbjuda närodlat eller ta hänsyn till olika dieter.

Bantar du eller går på en diet av något slag så får du gärna använda våra mikrovågsugnar (vi har tyvärr ingen spis på GIL), ett annat alternativ är att gå över till ICA rätt över gatan och själv handla ur deras buffé med många alternativ.

Sista anmälningsdag

Utbildningsformulären är öppna ända fram till dagen innan utbildningsdagen. Bra när det plötsligt uppstår en möjlighet att komma ifrån och fylla dagen med fortbildning! Välkommen med din anmälan!